Σφολιατίνια πανεύκολα με μαρμελάδα

Σφολιατίνια πανεύκολα με μαρμελάδα


Γλυκά τραγανά σφολιατίνια, ιδανική πρόταση για το πρωινό, τέλεια με τον καφέ.

Υλικά
  • 1 πακέτο σφολιατίνια ξεπαγωμένα
  • μαρμελάδα
  • άχνη και κανέλα για το πασπάλισμα












Εκτέλεση
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 190C. Ανοίγουμε τα σφολιατίνια ελάχιστα, βάζουμε μέσα λίγη μαρμελάδα και διπλώνουμε. Με ένα πιρούνι πιέζουμε και κλείνουμε καλά. Τοποθετούμε σε ταψί που το έχουμε καλύψει με λαδόκολλα. Ψήνουμε για 20' - 25' περίπου. Βγάζουμε το ταψί από το φούρνο, αφήνουμε να κρυώσουν λίγο και τα πασπαλίζουμε με άχνη και λίγη κανέλα πριν τα απολαύσουμε.

2 σχόλια:

litsa t. είπε...

μικα μου καλησπερα.πολυ ωραια ιδεα για να φυγει η οχι τοσο επιτυχημενη μαρμελαδα κυδωνι που εκανα.νοστιμοτατη μεν αλλα θαμπη.δεν γυαλισε οπως οι αλλες μαρμελαδες.τον πονο μου σου λεω τωρα ησυνταγη σου ομως θα με βοηθησει πολυ.πολλα φιλια.

mika είπε...

Καλημέρα, όποια μαρμελάδα και να χρησιμοποιήσεις θα είναι μια χαρά. Είναι πανεύκολο γλύκισμα, με σίγουρη επιτυχία. Είναι τόσο λαχταριστά που κανείς δεν μπορεί να φάει μόνο ένα!!ιδανικά τόσο για πρωινό, όσο και για απογευματινό τσιμπολόγημα.

Δημοσίευση σχολίου