Υλικά
- 1 κιλό χοιρινό λαιμό σε μικρούς κύβους
- 1/2 φλ. λευκό κρασί
- 1 κ. γλ. γλυκιά πάπρικα
- χυμός από 1 λεμόνι
- 1/2 φλ. ελαιόλαδο
- αλάτι - πιπέρι - ρίγανη
Βάζουμε λάδι στην κατσαρόλα να ζεσταθεί καλά και ρίχνουμε το κρέας να τσιγαριστεί καλά μέχρι να αλλάξει χρώμα. Προσθέτουμε το κρασί σκεπάζουμε και μαγειρεύουμε μέχρι να εξατμιστούν όλα τα υγρά και να μείνει μόνο με το λάδι. Τέλος ρίχνουμε στην τηγανιά αλατοπίπερο, ρίγανη, πάπρικα, ανακατεύουμε καλά και ρίχνουμε το λεμόνι.
0 σχόλια