Απλός και γρήγορος τρόπος για λαχταριστές πατάτες. Νοστιμότατες, αρωματικές και ελαφρώς πικάντικες. Νόστιμο συνοδευτικό για πολλά φαγητά.
Υλικά
- 6 πατάτες μεγάλες
- 3 σκ. σκόρδο ψιλοκομμένο
- 4 κ. σ. μουστάρδα καυτερή
- 1 φλ. ελαιόλαδο
- 1 κ. σ. θυμάρι
- αλάτι - πιπέρι
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τη μουστάρδα, ελαιόλαδο, θυμάρι, αλάτι και πιπέρι. Κόβουμε τις πατάτες σε λεπτές ροδέλες και τις ανακατεύουμε με το μείγμα μουστάρδας μέχρι να καλυφθούν καλά. Τις απλώνουμε σε ένα ταψί, τις βάζουμε στο φούρνο, προσθέτουμε 2 ποτήρια νερό και αφήνουμε να ψηθούν περίπου 60'.
0 σχόλια