Χοιρινό Κότσι στο φούρνο με μουστάρδα

By Σάββας - 5:30 μ.μ.


Χοιρινό Κότσι στο φούρνο με μουστάρδα

Υλικά
  • 6 χοιρινά κότσια
  • 2 κ. σ. πάπρικα
  • 6 κ. σ. μουστάρδα 
  • αλάτι - πιπέρι - κύμινο





Εκτέλεση
Πλένουμε καλά τα κότσια τα σκουπίζουμε και τα τοποθετούμε σε ταψί. Ανακατεύουμε τη μουστάρδα, πάπρικα, αλάτι, πιπέρι και το κύμινο. Αλείφουμε καλά γύρω γύρω τα κότσια, τα σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο, προσθέτουμε 3 ποτήρια νερό στο ταψί μας και τα ψήνουμε στους 200C στο φούρνο για 2 ώρες περίπου, χωρίς να τα ξεσκεπάσουμε. Μόλις ξεκολλήσει το κρέας από το κόκαλο, είναι έτοιμα και ξεσκεπάζουμε για να ροδοκοκκινήσουν. Τα σερβίρουμε με ρυζάκι ή πουρέ.

  • Share:

You Might Also Like

0 σχόλια