Συκωτάκια κοτόπουλου λαδορίγανη
Πανεύκολο και οικονομικό μεζεδάκι. Συνοδεύεται τέλεια με τηγανιτές πατάτες. Δοκιμάστε τα οπωσδήποτε!!
Υλικά
Πλένουμε πολύ καλά τα συκωτάκια. Τα βάζουμε στο τηγάνι σκέτα και τα τσιγαρίζουμε μέχρι να πάρουν καφετί χρώμα. Έπειτα ρίχνουμε το ελαιόλαδο, αλατοπίπερο, ρίγανη και τα σκορδάκια. Αφήνουμε να σιγοψηθούν περίπου 10' και έπειτα προσθέτουμε τον χυμό λεμονιού. Πριν σερβίρουμε πασπαλίζουμε τα συκωτάκια μας με τον μαϊντανό.
Υλικά
- 1 κιλό συκωτάκια κοτόπουλου
- 1/2 φλ. ελαιόλαδο
- 5 σκ. σκόρδου σε φετάκια
- ρίγανη
- αλάτι - πιπέρι
- χυμός από 1 λεμόνι
- 1/2 ματσάκι μαϊντανός ψιλοκομμένος
Πλένουμε πολύ καλά τα συκωτάκια. Τα βάζουμε στο τηγάνι σκέτα και τα τσιγαρίζουμε μέχρι να πάρουν καφετί χρώμα. Έπειτα ρίχνουμε το ελαιόλαδο, αλατοπίπερο, ρίγανη και τα σκορδάκια. Αφήνουμε να σιγοψηθούν περίπου 10' και έπειτα προσθέτουμε τον χυμό λεμονιού. Πριν σερβίρουμε πασπαλίζουμε τα συκωτάκια μας με τον μαϊντανό.
0 σχόλια