Μοσχαράκι λεμονάτο στην κατσαρόλα

By mika - 6:35 μ.μ.



Μοσχαράκι λεμονάτο στην κατσαρόλα 


Υλικά
  • 1 1/2 κιλό μοσχαρίσιο κρέας από σπάλα
  • 1/2 φλ. ελαιόλαδο
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 3 σκ. σκόρδο ψιλοκομμένο
  • 1/2 φλ. κρασί
  • χυμός από 2 λεμόνια
  • αλάτι - πιπέρι - ρίγανη
Εκτέλεση
Τσιγαρίζουμε με ελαιόλαδο το κρέας για 5'. Κατόπιν προσθέτουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο για 3' και σβήνουμε με το κρασί. Όταν εξατμισθεί το αλκοόλ προσθέτουμε το χυμό του λεμονιού, αλάτι, πιπέρι και ρίγανη. Προσθέτουμε νερό, ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά και αφήνουμε να ψηθεί το κρέας και να μείνει με λίγο ζουμί. Ταιριάζει με ρύζι ή μακαρόνια ή πουρέ πατάτας.

  • Share:

You Might Also Like

0 σχόλια