Αναλογίες υλικών
- 1 κ.γλ. (κουταλάκι του γλυκού) ίσο με 5 ml.
- 1 κ.σ.(κουταλιά της σούπας) ίσο με 15 ml.
- 1 κ.γλ.(κουταλάκι του γλυκού) ίσο με κόρν φλάουρ 5 γρ.
- 1 κ.γλ.(κουταλάκι του γλυκού) ίσο με μπέικιν 5 γρ.
- 1 κ.σ.(κουταλιά της σούπας) ίσο με κακάο 10 γρ.
- 1 κ.σ.(κουταλιά της σούπας) ίσο με μέλι 30 γρ.
- 1 κ.σ.(κουταλιά της σούπας) ίσο με ζάχαρη 30 γρ.
- 1 φλ.(φλυτζάνι) αλεύρι =125 γρ.
- 1 φλ.(φλυτζάνι) ζάχαρη = 225 γρ.
- 1 φλ.(φλυτζάνι) ζάχαρη άχνη =160 γρ.
- 1 φλ.(φλυτζάνια) αμυγδαλόψιχα τριμμένη =150 γρ.
- 1 φλ.(φλυτζάνι) καρυδόψιχα τριμμένη= 125 γρ.
- 1 φλ.(φλυτζάνι) φρυγανιά τριμμένη = 105 γρ.
- 1 φλ.(φλυτζάνι) κακάο =100 γρ.
- 1 φλ.(φλυτζάνι) γάλα= 240 γρ.
- 1 φλ.(φλυτζάνι) λάδι= 220 γρ.
- 1 φλ.(φλυτζάνι) νερό =240 γρ.
- 1 φλ.(φλυτζάνι) ρύζι = 225 γρ.
- 1 φλ.(φλυτζάνι) τυρί τριμμένο = 110 γρ.
- 1 φλ.(φλυτζάνι) μέλι = 350 γρ.
- 1 φλ.(φλυτζάνι) σιμιγδάλι = 170 γρ.
Όλα τα υλικά, υπολογίζονται στο φλυτζάνι αφράτα και όχι πιεσμένα. Πρέπει να είναι μέχρι τα χείλη κοφτά. Το ίδιο ισχύει και για τις κουταλιές και τα κουταλάκια.
0 σχόλια