Ροδακινόπιτα πανεύκολη
Συνταγή πολύ εύκολη, θα σας πάρει μόνο 5' για να την φτιάξετε. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και άλλα φρούτα όπως φράουλες, βερίκοκα.
Υλικά
- 600 γρ. φρέσκα ροδάκινα ή κονσέρβα
- 150 γρ. λιωμένο βούτυρο
- 4 αυγά
- 1 φλ. γάλα φρέσκο
- 1 φλ. αλεύρι
- 1/4 κ. γλ. αλάτι
- 1 φλ. ζάχαρη
- 2 βανίλιες
- ζάχαρη άχνη για το πασπάλισμα
Εκτέλεση
Τοποθετούμε τα ροδάκινα σ' ένα πυρέξ. Στη συνέχεια, ανακατεύουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά μαζί σε ένα μπολ. Περιχύνουμε το μείγμα πάνω από τα ροδάκινα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 30' - 35' περίπου μέχρι να ροδίσει και όταν κρυώσει πασπαλίζουμε με άχνη.
Τοποθετούμε τα ροδάκινα σ' ένα πυρέξ. Στη συνέχεια, ανακατεύουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά μαζί σε ένα μπολ. Περιχύνουμε το μείγμα πάνω από τα ροδάκινα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 30' - 35' περίπου μέχρι να ροδίσει και όταν κρυώσει πασπαλίζουμε με άχνη.
0 σχόλια