Χοιρινό Ψαρονέφρι με Μπύρα

Χοιρινό Ψαρονέφρι με Μπύρα


Υλικά
  • 1,5 κιλό ψαρονέφρι κομμένο σε κομμάτια
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 2 σκ. σκόρδο ψιλοκομμένο
  • 12 μανιτάρια σε φέτες
  • 1 καρότο σε ροδέλες
  • 1 πράσινη πιπεριά σε φέτες
  • 1 κουτάκι μπύρα
  • αλάτι - πιπέρι
  • 1/2 φλ. ελαιόλαδο
  • 1 κ. σ. κορν φλαουρ
Εκτέλεση
Βάζουμε το λάδι σε μια κατσαρόλα και τσιγαρίζουμε το κρέας, προσθέτουμε κρεμμύδι, σκόρδο και ρίχνουμε τα μανιτάρια, το καρότο, την πιπεριά και τσιγαρίζουμε λίγο ακόμα. Αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε τη μπύρα και αφήνουμε να εξατμιστεί. Βράζουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να μαλακώσει το κρέας. Αν χρειαστεί προσθέτουμε λίγο νερό ακόμα και 5' πριν σβήσουμε τη φωτιά βάζουμε λίγο από το ζουμί σε ένα φλιτζάνι και διαλύουμε το κορν φλαουρ. Το ρίχνουμε στην κατσαρόλα ανακατεύουμε και είναι έτοιμο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου