Άσπρη σάλτσα με μανιτάρια νηστίσιμη πολύ νόστιμη έτοιμη σε 10'.
Υλικά
Εκτέλεση
Τσιγαρίζουμε καλά το κρεμμύδι με το ελαιόλαδο και προσθέτουμε τα μανιτάρια. Δυναμώνουμε τη φωτιά αλατοπιπερώνουμε, ρίχνουμε τον κύβο και το νερό ανακατεμένο με το κορν φλάουρ. Σιγοβράζουμε μέχρι να δέσει η σάλτσα. Σερβίρουμε με μακαρόνια ή ρύζι.
Υλικά
- 1 κουτί μανιτάρια
- 1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1/3 φλ. ελαιόλαδο
- 3 φλ. νερό
- 3 κ. σ. κορν φλαουρ
- αλάτι - πιπέρι
- 1 κύβο λαχανικών
Εκτέλεση
Τσιγαρίζουμε καλά το κρεμμύδι με το ελαιόλαδο και προσθέτουμε τα μανιτάρια. Δυναμώνουμε τη φωτιά αλατοπιπερώνουμε, ρίχνουμε τον κύβο και το νερό ανακατεμένο με το κορν φλάουρ. Σιγοβράζουμε μέχρι να δέσει η σάλτσα. Σερβίρουμε με μακαρόνια ή ρύζι.
0 σχόλια