Φασολάδα παραδοσιακή

 Φασολάδα παραδοσιακή

Υλικά
  • 500 γρ. φασόλια μέτρια
  • 3 ντομάτες τριμμένες
  • 2 κ. σ. πελτές ντομάτας
  • 1 φλ. ελαιόλαδο
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 2 σκ. σκόρδο ψιλοκομμένο
  • 2 καρότα σε κύβους
  • 1/2 ματσάκι σέλινο
  • αλάτι - πιπέρι
Εκτέλεση
Μουσκεύουμε τα φασόλια για 10 ώρες. Τα σουρώνουμε, τα ξεπλένουμε και τα βράζουμε σε νερό για 15' περίπου. Αδειάζουμε το νερό που βράσανε, προσθέτουμε όλα τα υλικά στην κατσαρόλα, αλατοπιπερώνουμε, προσθέτουμε αρκετό νερό και σιγοβράζουμε μέχρι να μαλακώσουν και να χυλώσουν τα φασόλια μας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου