Νηστίσιμο κέικ με ινδοκάρυδο


Νηστίσιμο κέικ με ινδοκάρυδο
Υλικά
  • 1 φλ. ηλιέλαιο
  • 2 φλ. ζάχαρη
  • 1 φλ. φρέσκο χυμό πορτοκάλι
  • ξύσμα από μισό πορτοκάλι
  • 1 1/2 φλ. ινδοκάρυδο
  • 4 φλ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 1 φακελάκι baking powder 
  • 1 φλ. sprite
       

Εκτέλεση
Ανακατεύουμε καλά με σύρμα όλα τα υλικά σε ένα μπολ να ενωθούν. Αδειάζουμε το μείγμα σε καλά βουτυρωμένη και αλευρωμένη φόρμα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C με αντιστάσεις για 45' - 50'. Βγάζουμε από το φούρνο και το αφήνουμε 10' να κρυώσει. Έπειτα το ξεφορμάρουμε σε πιατέλα. Μπορούμε να το επαλείψουμε με λιωμένη μαργαρίνη με ένα πινέλο και έπειτα να το στολίσουμε με ινδοκάρυδο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου