Καρβελάκι γεμιστό, με τυρί και μπέικον


Καρβελάκι γεμιστό, με τυρί και μπέικον.


Υλικά

  • 1 χωριάτικο καρβέλι ψωμί
  • 10 φέτες τυρί (ότι σας  αρέσει) σε κύβους
  • 10 φέτες μπέικον σε κύβους
  • 2 φρέσκα κρεμμύδια ψιλοκομμένα
  • βούτυρο σε υγρή μορφή

Εκτέλεση 
Χαράζουμε το ψωμί οριζόντια και κάθετα. Γεμίζουμε τα κενά με τους κύβους από το τυρί και το μπέικον. Ρίχνουμε τελευταία τα ψιλοκομμένα κρεμμυδάκια και ραντίζουμε την επιφάνεια του ψωμιού με αρκετό βούτυρο. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 220C για 20'.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου