Πατατόπιτα με αυγά (χωρίς φύλλο)

Πατατόπιτα με αυγά (χωρίς φύλλο)

Υλικά

  • 5 πατάτες βρασμένες σε (ελαφρά) αλατισμένο νερό
  • 4 αυγά χτυπημένα
  • 1 φλ. κεφαλοτύρι τριμμένο
  • 1/2 φλ. ελαιόλαδο
  • ελάχιστη φρυγανιά τριμμένη
  • ελάχιστος μαϊντανός ψιλοκομμένος
  • πιπέρι





Εκτέλεση
Βάζουμε τις πατάτες σε ένα μπολ τις λιώνουμε με πιρούνι, προσθέτουμε το τυρί, τα αυγά, μαϊντανό, πιπέρι, το λάδι και ανακατεύουμε. Αδειάζουμε το μείγμα σε πυρέξ, το απλώνουμε, πασπαλίζουμε με φρυγανιά και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200C για 30' περίπου μέχρι να ροδίσει η επιφάνεια του.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου