Μωσαϊκό με ζαχαρούχο γάλα (χωρίς αυγά) σε πυρέξ


Μωσαϊκό με ζαχαρούχο γάλα (χωρίς αυγά) σε πυρέξ

Υλικά

  • 1 ζαχαρούχο γάλα
  • 2 πακέτα μπισκότα πτι μπερ σε κομμάτια
  • 4 κ. σ. κακάο
  • 250 γρ. μαργαρίνη μαλακωμένη
  • 1 φλ. φρέσκο γάλα






Εκτέλεση
Σε μπολ χτυπάμε τη μαργαρίνη με το κακάο, προσθέτουμε το ζαχαρούχο και το γάλα. Προσθέτουμε τα μπισκότα και ανακατεύουμε. Αδειάζουμε σε πυρέξ ή σε λαδόκολλα αν θέλουμε να το κάνουμε ρολό και το βάζουμε στο ψυγείο. Αν σας αρέσει πιο σοκολατένιο βάλτε 6 κ. σ. κακάο.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου