Μωσαϊκό με ζαχαρούχο γάλα (χωρίς αυγά) σε πυρέξ
Υλικά
Εκτέλεση
Σε μπολ χτυπάμε τη μαργαρίνη με το κακάο, προσθέτουμε το ζαχαρούχο και το γάλα. Προσθέτουμε τα μπισκότα και ανακατεύουμε. Αδειάζουμε σε πυρέξ ή σε λαδόκολλα αν θέλουμε να το κάνουμε ρολό και το βάζουμε στο ψυγείο. Αν σας αρέσει πιο σοκολατένιο βάλτε 6 κ. σ. κακάο.
Υλικά
- 1 ζαχαρούχο γάλα
- 2 πακέτα μπισκότα πτι μπερ σε κομμάτια
- 4 κ. σ. κακάο
- 250 γρ. μαργαρίνη μαλακωμένη
- 1 φλ. φρέσκο γάλα
Εκτέλεση
Σε μπολ χτυπάμε τη μαργαρίνη με το κακάο, προσθέτουμε το ζαχαρούχο και το γάλα. Προσθέτουμε τα μπισκότα και ανακατεύουμε. Αδειάζουμε σε πυρέξ ή σε λαδόκολλα αν θέλουμε να το κάνουμε ρολό και το βάζουμε στο ψυγείο. Αν σας αρέσει πιο σοκολατένιο βάλτε 6 κ. σ. κακάο.
0 σχόλια