Υλικά
- 6 αβγά
- 1 συσκευασία λουκάνικα (με γέμιση τυρί) σε ροδέλες
- 8 κ. σ. τριμμένο τυρί ρεγκάτο
- 1/2 φλ. γάλα εβαπορέ αδιάλυτο
- 5 κ. σ. ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Σε ταψάκι μικρό, ρίχνουμε το λάδι και τα λουκανικάκια. Ψήνουμε στο φούρνο στους 250C μέχρι να ψηθούν λίγο τα λουκανικάκια. Μετά από 5' περίπου βγάζουμε το ταψάκι και προσθέτουμε μέσα τα υπόλοιπα υλικά που τα έχουμε ανακατέψει όλα μαζί. Ψήνουμε στους 200C μέχρι να φουσκώσει η ομελέτα μας. Είναι πολύ εύκολος τρόπος και γλιτώνουμε το τηγάνισμα.
0 σχόλια