Υλικά
- 1 μπαγκέτα
- 200 γρ. τυρί γκούντα σε λεπτές φέτες
- 6 κ. σ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
- 3 σκ. σκόρδο ψιλοκομμένο
- πράσινο πιπέρι
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200C. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το βούτυρο με το σκόρδο. Πιάνουμε την μπαγκέτα και ξεκινώντας από την άκρη την κόβουμε ολόκληρη σε μέτριες φέτες, ενωμένες μεταξύ τους. Καλύπτουμε την μπαγκέτα με το μείγμα βουτύρου και τοποθετούμε το γκούντα ανάμεσα στις φέτες. Πασπαλίζουμε με πιπέρι την κορυφή της μπαγκέτας, τυλίγουμε με αλουμινόχαρτο και την βάζουμε σε ένα ταψί. Ψήνουμε για 25' ή μέχρι να δούμε το τυρί να λιώνει. Σερβίρουμε αμέσως.
1 σχόλια
πω πω, το έφτιαξε η κουμπάρα μου το σκορδόψωμο σας με μοτσαρέλα άρλα και ξετρελαθήκαμε
ΑπάντησηΔιαγραφή