Υλικά
- 500 γρ. φαρίνα
- 4 αυγά
- 2 1/2 φλ. ζάχαρη
- 1 1/2 φλ. γάλα φρέσκο
- 250 γρ. βούτυρο λιωμένο
- 300 γρ. καρύδια τριμμένα
- ξύσμα από 1 πορτοκάλι
- 1 κ. σ. κανέλα
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180C. Χτυπάμε στο μίξερ τα αυγά με τη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν. Σταματάμε το χτύπημα, προσθέτουμε το γάλα, το βούτυρο, σιγά σιγά το αλεύρι και στο τέλος τα καρύδια, το ξύσμα και την κανέλα ανακατεύοντας ενδιάμεσα. Όταν γίνει ένα ομοιόμορφο μείγμα το αδειάζουμε σε βουτυρωμένη φόρμα. Ψήνουμε περίπου 45'. Αν θέλουμε πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη.
0 σχόλια