Υλικά
Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι στο λάδι. Μόλις ροδίσει, βάζουμε το κουνέλι να τσιγαριστεί καλά από όλες τις πλευρές και το σβήνουμε με το κρασί. Όταν εξατμιστεί αλατοπιπερώνουμε, ρίχνουμε τα λαχανικά, την δάφνη και αφήνουμε να σιγοβράσει για 60' περίπου, μέχρι να μαλακώσει το κουνελάκι μας.
- 1 κουνέλι σε μερίδες
- 1 κιλό αρακάς
- 4 καρότα σε μικρά κομματάκια
- 4 πατάτες σε κύβους
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 φύλλο δάφνη
- αλάτι - πιπέρι
- 1/2 φλ. ελαιόλαδο
- 1/2 φλ. κρασί λευκό
Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι στο λάδι. Μόλις ροδίσει, βάζουμε το κουνέλι να τσιγαριστεί καλά από όλες τις πλευρές και το σβήνουμε με το κρασί. Όταν εξατμιστεί αλατοπιπερώνουμε, ρίχνουμε τα λαχανικά, την δάφνη και αφήνουμε να σιγοβράσει για 60' περίπου, μέχρι να μαλακώσει το κουνελάκι μας.
0 σχόλια