Αβγά σκραμπλ ή scramble eggs (ιδανικά για πρωινό)
Υλικά
- 8 αβγά
- 1 φλ. γάλα ή 1/2 φλ. κρέμα γάλακτος
- 5 κ. σ. βούτυρο
Σπάμε τα αβγά μέσα σε ένα μπολ. Προσθέτουμε το γάλα και τα ανακατεύουμε με πιρούνι απαλά. Σε ένα τηγάνι σε χαμηλή θερμοκρασία λιώνουμε το βούτυρο, ρίχνουμε μέσα το μείγμα και ανακατεύουμε συνεχώς αλλά αργά με ξύλινη κουτάλα φροντίζοντας να πιάνουμε και τις κοιλότητες του σκεύους. Πρέπει να μην ψηθούν πολύ, αλλά να παραμείνουν υγρά. Σερβίρουμε παρέα με φρυγανισμένα ψωμάκια.
0 σχόλια