Υλικά
- 2 στήθη κοτόπουλου σε κύβους
- 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
- 4 πιπεριές σε ροδέλες
- 1/2 ποτήρι κρασί κόκκινο
- 1 φλ. χυμό ντομάτας
- 1 κ. σ πελτέ
- 1 σκ. σκόρδο
- 1 καρότο σε ροδέλες
- 1 κ. σ μαϊντανό ψιλοκομμένο
- 1/2 πιπεριά καυτερή ψιλοκομμένη
- 4 κ. σ ελαιόλαδο
- αλάτι - πιπέρι
Τσιγαρίζουμε το κοτόπουλο με το ελαιόλαδο, τις πιπεριές, το καρότο, σκόρδο και τα κρεμμύδια μέχρι να πάρουν όλα χρώμα.
Ανακατεύουμε σε ένα μπολ τον χυμό ντομάτας με τον πελτέ, το μαϊντανό, αλάτι και πιπέρι. Σβήνουμε το κοτόπουλο και τα λαχανικά με το κρασί και ρίχνουμε από πάνω το μείγμα του μπολ. Αφήνουμε να μαγειρευτεί περίπου 40' σε χαμηλή θερμοκρασία προσθέτοντας μόνο 1 ποτήρι νερό.
0 σχόλια