Μπιφτέκια αφράτα στο φούρνο

By mika - 12:55 μ.μ.


Μπιφτέκια αφράτα στο φούρνο

Υπέροχα ζουμερά μπιφτεκάκια στο φούρνο, δεν τα παραψήνουμε για να μείνει η υγρασία από τη ντομάτα και το γάλα, πιστέψτε με κάνουν τη διαφορά.

Υλικά
  • 1 κιλό κιμάς μοσχαρίσιος
  • 2 ξερά κρεμμύδια τριμμένα 
  • 1 ώριμη ντομάτα τριμμένη
  • 1 φλ. γάλα φρέσκο
  • 2 σκ. σκόρδο ψιλοκομμένο
  • 2 αυγά χτυπημένα
  • 1,5 φλ. τριμμένη φρυγανιά
  • 1 κ. σ. ρίγανη 
  • αλάτι - πιπέρι 








Εκτέλεση
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά και ζυμώνουμε πολύ καλά για να γίνει αφράτο το μείγμα μας. Πλάθουμε μέτρια μπιφτεκάκια και τα τοποθετούμε σε ταψί όπου έχουμε στρώσει λαδόκολλα, ρίχνουμε ελάχιστο ελαιόλαδο πάνω σε κάθε μπιφτέκι και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 220C για 20' περίπου.








  • Share:

You Might Also Like

0 σχόλια