Στρώνουμε τις φέτες από το μοσχαράκι στον πάτο της γάστρας. Ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι και το πράσο. Στρώνουμε από επάνω τις φέτες του χοιρινού. Ρίχνουμε πάλι αλάτι, πιπέρι και το κεφαλοτύρι. Βάζουμε από επάνω το κατσικάκι ή το αρνάκι αφού προηγουμένως έχουμε βάλει το σκόρδο (κάνουμε τρύπες με το μαχαίρι και βάζουμε μέσα το σκόρδο). Αλατοπιπερώνουμε βάζουμε μέσα τα καρότα, προσθέτουμε το λάδι και 2 φλ. νερό, καπακώνουμε την γάστρα και ψήνουμε στον φούρνο. Το πρώτο μισάωρο σε θερμοκρασία 220C. Μετά χαμηλώνουμε στους 180C για ακόμα 2 ώρες.
0 σχόλια