Υλικά
- Ψαρονέφρι 800 γρ. κομμένο σε μερίδες
- 5 κ. σ. ηλιέλαιο
- 3 σκ. σκόρδο ψιλοκομμένο
- 200 γρ. καπνιστό τυρί
- 200 γρ. κρέμα γάλακτος
- 2 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
- Αλάτι - πιπέρι
Σε ένα τηγάνι βάζουμε το λάδι να κάψει, αλατοπιπερώνουμε το κρέας και το τσιγαρίζουμε για 10' ανακατεύοντας συνέχεια. Βγάζουμε το κρέας από το τηγάνι και ρίχνουμε τα κρεμμυδάκια, το σκόρδο τα τσιγαρίζουμε, προσθέτουμε το τυρί, την κρέμα γάλακτος και τα σιγοβράζουμε για 5'. Προσθέτουμε τα φιλετάκια και αφήνουμε να μαγειρευτούν μέσα στην σάλτσα για 3'. Τα σερβίρουμε με ζυμαρικά, ρύζι ή πατάτες τηγανιτές και πασπαλίζουμε αν θέλουμε με πιπέρι.
0 σχόλια