Πίτσα της στιγμής με πίτες για σουβλάκι
Ατομικές, ετοιμάζονται γρήγορα και τις λατρεύουν όλοι.
Υλικά
Εκτέλεση
Στρώνουμε μία λαμαρίνα φούρνου με λαδόκολλα. Τοποθετούμε τις πίτες και βάζουμε σε κάθε πίτα λίγη κέτσαπ, την απλώνουμε και πασπαλίζουμε με λίγη ρίγανη. Απλώνουμε πάνω της ότι μας αρέσει. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200C για 15' μέχρι να ροδίσει το τυρί. Μπορείτε να προσθέσετε και ν’ αφαιρέσετε ότι υλικά θέλετε (π.χ. μανιτάρια, λουκάνικο σε φέτες, πιπεριές σε φέτες).
Ατομικές, ετοιμάζονται γρήγορα και τις λατρεύουν όλοι.
Υλικά
- πίτες για σουβλάκι (καλά ξεπαγωμένες)
- κέτσαπ ή σάλτσα ντομάτας σπιτική
- λίγη ρίγανη (αν χρησιμοποιήσουμε κέτσαπ)
- ζαμπόν ή γαλοπούλα σε φέτες
- μπέικον σε φέτες
- κίτρινα τυριά τριμμένα (γραβιέρα, κασέρι, cheddar, gouda)
Εκτέλεση
Στρώνουμε μία λαμαρίνα φούρνου με λαδόκολλα. Τοποθετούμε τις πίτες και βάζουμε σε κάθε πίτα λίγη κέτσαπ, την απλώνουμε και πασπαλίζουμε με λίγη ρίγανη. Απλώνουμε πάνω της ότι μας αρέσει. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200C για 15' μέχρι να ροδίσει το τυρί. Μπορείτε να προσθέσετε και ν’ αφαιρέσετε ότι υλικά θέλετε (π.χ. μανιτάρια, λουκάνικο σε φέτες, πιπεριές σε φέτες).
0 σχόλια