Αυγά ψητά σε στρογγυλά ψωμάκια

Αυγά ψητά σε στρογγυλά ψωμάκια 

Υλικά
  • 6 στρογγυλά ψωμάκια
  • 6 αυγά
  • 6 κ. σ. γάλα εβαπορέ (αδιάλυτο)
  • 6 κ. σ. τριμμένη παρμεζάνα ή κεφαλοτύρι
  • Αλάτι - πιπέρι
  • Μαργαρίνη υγρή

Εκτέλεση
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200C. Κόβουμε τα καπάκια από τα ψωμάκια μας. Αφαιρούμε την ψίχα από μέσα και αφήνουμε 2 εκ. πάχος στα ψωμάκια. Τα τοποθετούμε σε ένα ταψί. Βάζουμε στο κάθε ψωμάκι λίγη μαργαρίνη και έπειτα ρίχνουμε από ένα αυγό στο καθένα. Πασπαλίζουμε με αλατοπίπερο. Ρίχνουμε από 1 κ. σ. γάλα στο καθένα και πασπαλίζουμε με παρμεζάνα. Ψήνουμε για 20' περίπου με αντιστάσεις μέχρι να δούμε ότι έχουν ψηθεί τα αυγά.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου