Αυγά ψητά σε στρογγυλά ψωμάκια
Υλικά
Εκτέλεση
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200C. Κόβουμε τα καπάκια από τα ψωμάκια μας. Αφαιρούμε την ψίχα από μέσα και αφήνουμε 2 εκ. πάχος στα ψωμάκια. Τα τοποθετούμε σε ένα ταψί. Βάζουμε στο κάθε ψωμάκι λίγη μαργαρίνη και έπειτα ρίχνουμε από ένα αυγό στο καθένα. Πασπαλίζουμε με αλατοπίπερο. Ρίχνουμε από 1 κ. σ. γάλα στο καθένα και πασπαλίζουμε με παρμεζάνα. Ψήνουμε για 20' περίπου με αντιστάσεις μέχρι να δούμε ότι έχουν ψηθεί τα αυγά.
Υλικά
- 6 στρογγυλά ψωμάκια
- 6 αυγά
- 6 κ. σ. γάλα εβαπορέ (αδιάλυτο)
- 6 κ. σ. τριμμένη παρμεζάνα ή κεφαλοτύρι
- Αλάτι - πιπέρι
- Μαργαρίνη υγρή
Εκτέλεση
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200C. Κόβουμε τα καπάκια από τα ψωμάκια μας. Αφαιρούμε την ψίχα από μέσα και αφήνουμε 2 εκ. πάχος στα ψωμάκια. Τα τοποθετούμε σε ένα ταψί. Βάζουμε στο κάθε ψωμάκι λίγη μαργαρίνη και έπειτα ρίχνουμε από ένα αυγό στο καθένα. Πασπαλίζουμε με αλατοπίπερο. Ρίχνουμε από 1 κ. σ. γάλα στο καθένα και πασπαλίζουμε με παρμεζάνα. Ψήνουμε για 20' περίπου με αντιστάσεις μέχρι να δούμε ότι έχουν ψηθεί τα αυγά.
0 σχόλια