Αυγά γεμιστά με μαγιονέζα

                 Αυγά γεμιστά με μαγιονέζα


Εύκολη συνταγή για βρασμένα αυγά, που αποτελούν εξαιρετική πηγή πρωτεΐνης, είναι χορταστικά και τρώγονται μια χαρά και μόνα τους ή έστω με λίγα μυρωδικά!

Υλικά

  • 10 αυγά βρασμένα σφιχτά
  • 1/2 κ. γλ. αλάτι
  • 8 κ. σ. μαγιονέζα
  • λίγη πάπρικα κόκκινη (γλυκιά ή καυτερή)
Εκτέλεση
Κόβουμε τα αυγά στη μέση και ξεχωρίζουμε τους κρόκους τους. Βάζουμε τους κρόκους σε ένα μπολάκι, τους λιώνουμε με πιρούνι και προσθέτουμε όλα τα υλικά. Ανακατεύουμε μέχρι η γέμιση να γίνει κρεμώδες (όχι πολύ σφικτή). Γεμίζουμε τα ασπράδια με το μείγμα με κορνέ. Τα αφήνουμε στο ψυγείο καλυμμένα με μεμβράνη για 30' πριν τα σερβίρουμε.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου