Εύκολη συνταγή για βρασμένα αυγά, που αποτελούν εξαιρετική πηγή πρωτεΐνης, είναι χορταστικά και τρώγονται μια χαρά και μόνα τους ή έστω με λίγα μυρωδικά!
Υλικά
- 10 αυγά βρασμένα σφιχτά
- 1/2 κ. γλ. αλάτι
- 8 κ. σ. μαγιονέζα
- λίγη πάπρικα κόκκινη (γλυκιά ή καυτερή)
Κόβουμε τα αυγά στη μέση και ξεχωρίζουμε τους κρόκους τους. Βάζουμε τους κρόκους σε ένα μπολάκι, τους λιώνουμε με πιρούνι και προσθέτουμε όλα τα υλικά. Ανακατεύουμε μέχρι η γέμιση να γίνει κρεμώδες (όχι πολύ σφικτή). Γεμίζουμε τα ασπράδια με το μείγμα με κορνέ. Τα αφήνουμε στο ψυγείο καλυμμένα με μεμβράνη για 30' πριν τα σερβίρουμε.
0 σχόλια