Υλικά
- 1 κιλό κολοκύθια πράσινα τριμμένα
- 2 φλ. φέτα τριμμένη
- 2 φλ. κασέρι τριμμένο
- 4 αυγά χτυπημένα
- 2 φλ. γάλα
- 2 φλ. αλεύρι φαρίνα
- 1 φλ. σιμιγδάλι χοντρό
- 1 κ. σ. δυόσμο ψιλοκομμένο
- 4 κ. σ. ελαιόλαδο
- αλάτι - πιπέρι
Σε ένα μεγάλο μπολ αδειάζουμε το γάλα και το αλεύρι και τ΄ ανακατεύουμε καλά ώστε να γίνει ένα ομοιόμορφο μείγμα. Προσθέτουμε τα αυγά, ελαιόλαδο, τον δυόσμο, αλάτι και πιπέρι. Πιέζουμε με τα χέρια μας τα κολοκύθια, να στραγγίσουν καλά και τα ρίχνουμε στο υπόλοιπο μείγμα. Προσθέτουμε όλα τα τυριά και ανακατεύουμε έτσι ώστε να ενωθούν τα υλικά μεταξύ τους. Λαδώνουμε ελαφρά ένα μεγάλο ταψί και πασπαλίζουμε με άφθονο σιμιγδάλι. Αδειάζουμε μέσα το μείγμα και πασπαλίζουμε την επιφάνειά με λίγο σιμιγδάλι. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 50' περίπου.
0 σχόλια