Υλικά
- 4 στρογγυλά ψωμάκια
- 8 κομμάτια τυρί γκούντα ή άλλο ημίσκληρο τυρί
- 5 κ. σ. λιωμένο βούτυρο
- 3 φρέσκα πράσινα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα ή πράσινη
- 1 γλυκιά πιπεριά ψιλοκομμένη
Εκτέλεση
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200C. Κόβουμε τα ψωμάκια κάθετα και οριζόντια, αλλά χωρίς να κόψουμε τη βάση τους. Βάζουμε τα ψωμάκια πάνω σε κομμάτια αλουμινόχαρτου και χώνουμε τα κομμάτια του τυριού ανάμεσα στα σημεία που κόψαμε. Ανακατεύουμε το βούτυρο με τα κρεμμυδάκια σε ένα μπολ και ρίχνουμε το μείγμα πάνω από τα ψωμάκια. Έπειτα τα τυλίγουμε με το αλουμινόχαρτο (το καθένα ξεχωριστά) και τα βάζουμε σε ταψί. Ψήνουμε για 15'. Ξετυλίγουμε το αλουμινόχαρτο και ψήνουμε ακόμα 10' μέχρι να λιώσει το τυρί. Σερβίρονται ζεστά.
0 σχόλια