Τηγανιά χοιρινή με γραβιέρα
Υλικά
- 1.200 γρ. λαιμό χοιρινό κομμένο σε κύβους
- 4 πιπεριές ψιλοκομμένες
- 400 γρ. γραβιέρα κομμένη σε κύβους
- 100 ml λευκό κρασί
- χυμό από 2 λεμόνια
- 1/3 φλ. ελαιόλαδο
- αλάτι - πιπέρι - ρίγανη
Ζεσταίνουμε ελαιόλαδο στο τηγάνι και τσιγαρίζουμε το κρέας καλά. Ρίχνουμε τις πιπεριές και έπειτα από 20' ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι, ρίγανη, ανακατεύουμε καλά και σβήνουμε με το κρασί. Προσθέτουμε το χυμό από τα λεμόνια και μόλις εξατμισθεί και πάρει 2 - 3 βράσεις το φαγητό ρίχνουμε στο τέλος τη γραβιέρα και είναι έτοιμη η τηγανιά μας.
0 σχόλια