Υλικά
Πλένουμε τις φτερούγες και τις αφήνουμε λίγο να στραγγίξουν.
Τις βάζουμε σε ένα σκεύος, ανακατεύουμε όλα τα υλικά και περιχύνουμε τις φτερούγες. Τις αφήνουμε στο ψυγείο να μαριναριστούν για 6 ώρες. Ψήνουμε στο grill του φούρνου στους 200C για 30' περίπου μέχρι να ροδοκοκκινήσουν.
- 2 κιλά φτερούγες κοτόπουλου
- 1 κρεμμύδι ξερό σε ροδέλες
- αλάτι - πιπέρι
- 2 κ. σ. πάπρικα
- 2 κ. σ. μουστάρδα
- 2 λεμόνια (ο χυμός τους)
- 3 κ. σ. ηλιέλαιο
Πλένουμε τις φτερούγες και τις αφήνουμε λίγο να στραγγίξουν.
Τις βάζουμε σε ένα σκεύος, ανακατεύουμε όλα τα υλικά και περιχύνουμε τις φτερούγες. Τις αφήνουμε στο ψυγείο να μαριναριστούν για 6 ώρες. Ψήνουμε στο grill του φούρνου στους 200C για 30' περίπου μέχρι να ροδοκοκκινήσουν.
0 σχόλια