Υλικά
- 1 γλώσσα καθαρισμένη
- 1/2 ματσάκι μαϊντανός πολύ ψιλοκομμένος
- χυμός από 1 λεμόνι
- 1/2 φλ. ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Πλένουμε τη γλώσσα, τη στεγνώνουμε και την αλατοπιπερώνουμε. Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και την τηγανίζουμε περίπου 4' από κάθε πλευρά. Την περιχύνουμε με το χυμό λεμονιού και την πασπαλίζουμε με μαϊντανό. Βγάζουμε τη γλώσσα προσεκτικά τη μεταφέρουμε σε πιάτο και σερβίρουμε.
Πλένουμε τη γλώσσα, τη στεγνώνουμε και την αλατοπιπερώνουμε. Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και την τηγανίζουμε περίπου 4' από κάθε πλευρά. Την περιχύνουμε με το χυμό λεμονιού και την πασπαλίζουμε με μαϊντανό. Βγάζουμε τη γλώσσα προσεκτικά τη μεταφέρουμε σε πιάτο και σερβίρουμε.
0 σχόλια