Υλικά
- 2 στήθη κοτόπουλου
- 2 φλ. ζωμό κότας χλιαρό
- 6 κ. σ. μουστάρδα
- 1 φλ. κρεμώδες τυρί
- 1/2 ματσάκι ψιλοκομμένο μαϊντανό
- 2 σκ. σκόρδο ψιλοκομμένο
- 1/3 φλ. λευκό κρασί
- 6 κ. σ. ελαιόλαδο
- αλάτι - πιπέρι
Εκτέλεση
Διαλύουμε στο ζωμό τη μουστάρδα και το τυρί. Αλατοπιπερώνουμε το κοτόπουλο και το ψήνουμε σε καυτό αντικολλητικό τηγάνι με ελάχιστο ελαιόλαδο για 6' από κάθε πλευρά περίπου, χαμηλώνοντας τη φωτιά στη μέση του ψησίματος. Σβήνουμε με το κρασί και μόλις εξατμισθεί ρίχνουμε τη σάλτσα της μουστάρδας και το σκόρδο και αφήνουμε σε πολύ χαμηλή φωτιά 5' να πάρει τη γεύση και να πήξει ελαφρά η σάλτσα. Τέλος πασπαλίζουμε με τον μαϊντανό και σερβίρουμε με ρυζάκι ή πατάτες τηγανιτές.
Διαλύουμε στο ζωμό τη μουστάρδα και το τυρί. Αλατοπιπερώνουμε το κοτόπουλο και το ψήνουμε σε καυτό αντικολλητικό τηγάνι με ελάχιστο ελαιόλαδο για 6' από κάθε πλευρά περίπου, χαμηλώνοντας τη φωτιά στη μέση του ψησίματος. Σβήνουμε με το κρασί και μόλις εξατμισθεί ρίχνουμε τη σάλτσα της μουστάρδας και το σκόρδο και αφήνουμε σε πολύ χαμηλή φωτιά 5' να πάρει τη γεύση και να πήξει ελαφρά η σάλτσα. Τέλος πασπαλίζουμε με τον μαϊντανό και σερβίρουμε με ρυζάκι ή πατάτες τηγανιτές.
0 σχόλια