Υλικά
- 6 μεγάλες ντομάτες
- 100 γρ. τριμμένο κασσέρι
- 100 γρ. χονδροκομμένη τυρί φέτα
- 100 γρ. ανθότυρο
- 6 αυγά
- Ρίγανη
- Αλάτι - πιπέρι
- Ελαιόλαδο
Πλένουμε τις ντομάτες, κόβουμε το καπάκι τους και τις αδειάζουμε όπως κάνουμε στα γεμιστά. Τις αφήνουμε σε απορροφητικό χαρτί μπρούμυτα να στραγγίξουν και στην συνέχεια τις ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 15'. Μόλις τις βγάλουμε από τον φούρνο, σπάμε μέσα σε κάθε ντομάτα ένα αυγό, προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, ρίγανη, στο τέλος τα τυριά και τις περιχύνουμε με λίγο λάδι. Τις ψήνουμε για 25' στον φούρνο και τις σερβίρουμε ζεστές.
0 σχόλια