Υλικά
- 2 στήθη κοτόπουλου
- 200 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
- 2 κ. σ. μουστάρδα απαλή
- Χυμό από 1/2 λεμόνι
- 1/2 φλ. λευκό κρασί
- Ελαιόλαδο
- 1 κ. γλ. κάρυ
- Αλάτι - πιπέρι
Σε ένα τηγάνι βάζουμε ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κοτόπουλο αρχικά σε δυνατή και μετά σε χαμηλή φωτιά. Όταν είναι σχεδόν έτοιμο σβήνουμε με το κρασί, το κατεβάζουμε από την φωτιά και περιμένουμε λίγο μέχρι να πέσει η θερμοκρασία του τηγανιού. Σε ένα μπολ βάζουμε το γιαούρτι, μουστάρδα, κάρυ, το χυμό λεμονιού, ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι και ανακατεύουμε. Μόλις πέσει η θερμοκρασία του τηγανιού προσθέτουμε τη σάλτσα με το γιαούρτι, ανακατεύουμε ελαφρώς και σερβίρουμε.
0 σχόλια