Τηγανιά κοτόπουλου με μουστάρδα και σκόρδο
Πολύ ελαφριά νόστιμη και γρήγορη τηγανιά, τέλεια παρέα με τηγανιτές πατάτες.
Υλικά
Τσιγαρίζουμε πολύ καλά το κοτόπουλο. Αφού πάρει χρώμα εξωτερικά ανακατεύουμε σε ένα μπολ τη μουστάρδα, σκόρδο και το χυμό λεμόνι με λίγο νερό, ρίχνουμε το μείγμα στο κοτόπουλο, αλατοπιπερώνουμε και σιγοψήνουμε για 15′. Τέλος προσθέτουμε την ρίγανη ή το θυμάρι.
Πολύ ελαφριά νόστιμη και γρήγορη τηγανιά, τέλεια παρέα με τηγανιτές πατάτες.
Υλικά
- 1 στήθος κοτόπουλου σε μπουκιές
- 3 κ. σ. μουστάρδα
- 3 σκ. σκόρδο ψιλοκομμένο
- χυμός από 1 λεμόνι
- 1/2 φλ. ελαιόλαδο
- ρίγανη ή θυμάρι (προαιρετικά)
- αλάτι - πιπέρι
Τσιγαρίζουμε πολύ καλά το κοτόπουλο. Αφού πάρει χρώμα εξωτερικά ανακατεύουμε σε ένα μπολ τη μουστάρδα, σκόρδο και το χυμό λεμόνι με λίγο νερό, ρίχνουμε το μείγμα στο κοτόπουλο, αλατοπιπερώνουμε και σιγοψήνουμε για 15′. Τέλος προσθέτουμε την ρίγανη ή το θυμάρι.
0 σχόλια