Γλυκάκι ανέξοδο, γρήγορο, κυρίως χωρίς να κουραστούμε και είναι πεντανόστιμο!!
Υλικά
Εκτέλεση
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 190C. Σ' ένα βαθύ μπολ βάζουμε τα αβγά, προσθέτουμε τη καρύδα, το ζαχαρούχο, ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά μαζί και τα βάζουμε σε ταψάκι πυρέξ. Ψήνουμε για 20' - 25' και όταν κρυώσει τελείως κόβουμε σε μερίδες σερβίρουμε και απολαμβάνουμε ένα γλυκάκι που το φτιάξαμε σε 2' μόνο και 25' για να το ψήσουμε.
- 2 κουτιά ζαχαρούχο γάλα
- 300 γρ. καρύδα
- 3 μεγάλα αυγά ( χτυπημένα όπως για ομελέτα)
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 190C. Σ' ένα βαθύ μπολ βάζουμε τα αβγά, προσθέτουμε τη καρύδα, το ζαχαρούχο, ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά μαζί και τα βάζουμε σε ταψάκι πυρέξ. Ψήνουμε για 20' - 25' και όταν κρυώσει τελείως κόβουμε σε μερίδες σερβίρουμε και απολαμβάνουμε ένα γλυκάκι που το φτιάξαμε σε 2' μόνο και 25' για να το ψήσουμε.
0 σχόλια