Ρολάκια σφολιάτας με καστανή ζάχαρη και κανέλα
Γλυκάκια πανεύκολα σε μόλις 30'.
Γλυκάκια πανεύκολα σε μόλις 30'.
Υλικά
Εκτέλεση
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 190. Λιώνουμε το βούτυρο με τη καστανή ζάχαρη και ανακατεύουμε καλά να ομογενοποιηθεί. Ανοίγουμε το φύλλο σφολιάτας και απλώνουμε πάνω το μείγμα βουτύρου. Πασπαλίζουμε με την άσπρη ζάχαρη και τη κανέλα. Κάνουμε ρολό το φύλλο, κόβουμε σε ίσα κομμάτια, τα βάζουμε σε πυρέξ που έχουμε στρώσει λαδόκολλα και ψήνουμε για 20' περίπου μέχρι να πάρουν χρώμα.
- 1 φύλλο σφολιάτας
- 100 γρ. βούτυρο
- 1/2 φλ. καστανή ζάχαρη
- 1/3 φλ. άσπρη ζάχαρη
- 1 κ. γλ. κανέλα
Εκτέλεση
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 190. Λιώνουμε το βούτυρο με τη καστανή ζάχαρη και ανακατεύουμε καλά να ομογενοποιηθεί. Ανοίγουμε το φύλλο σφολιάτας και απλώνουμε πάνω το μείγμα βουτύρου. Πασπαλίζουμε με την άσπρη ζάχαρη και τη κανέλα. Κάνουμε ρολό το φύλλο, κόβουμε σε ίσα κομμάτια, τα βάζουμε σε πυρέξ που έχουμε στρώσει λαδόκολλα και ψήνουμε για 20' περίπου μέχρι να πάρουν χρώμα.
Νέο: Δείτε τις συνταγές μας στο κανάλι μας κάνοντας δωρεάν εγγραφή στο youtube
0 σχόλια