Γιαουρτογλυκό ψυγείου με ζαχαρούχο και γεμιστά μπισκότα
Δροσερό και πανεύκολο έτοιμο σε 10'.
Υλικά
Επικάλυψη
Εκτέλεση
Σε μεγάλο μπολ ανακατεύουμε το γιαούρτι με το ζαχαρούχο. Προσθέτουμε τα μπισκότα, ανακατεύουμε και τοποθετούμε σε φόρμα ή πυρέξ. Αφήνουμε να παγώσει 2 ώρες, μετά απλώνουμε ότι επικάλυψη θέλουμε και το βάζουμε ξανά στο ψυγείο μέχρι να παγώσει καλά.
Δροσερό και πανεύκολο έτοιμο σε 10'.
Υλικά
- 1 κιλό γιαούρτι στραγγιστό 5% λιπαρά
- 2 πακέτα γεμιστά μπισκότα σπασμένα στα 4
- 1 ζαχαρούχο γάλα
Επικάλυψη
- Γλυκό κουταλιού σε κομματάκια ή μαρμελάδα ή όποιο σιρόπι έχουμε.
Εκτέλεση
Σε μεγάλο μπολ ανακατεύουμε το γιαούρτι με το ζαχαρούχο. Προσθέτουμε τα μπισκότα, ανακατεύουμε και τοποθετούμε σε φόρμα ή πυρέξ. Αφήνουμε να παγώσει 2 ώρες, μετά απλώνουμε ότι επικάλυψη θέλουμε και το βάζουμε ξανά στο ψυγείο μέχρι να παγώσει καλά.
0 σχόλια