Τηγανιτά μανιτάρια με κρεμμύδι και σκόρδο

By mika - 7:30 π.μ.



Τηγανιτά μανιτάρια με κρεμμύδι και σκόρδο

Εύκολο ορεκτικό για όσους τ' αγαπάνε, έτοιμο σε 10'


Υλικά
  • 500 γρ. μανιτάρια φρέσκα
  • 1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
  • 2 σκ. σκόρδο ψιλοκομμένο
  • 1/2 φλ. ελαιόλαδο
  • 1/2 κ. γλ. ρίγανη
  • αλάτι - πιπέρι







Εκτέλεση
Ξεκινάμε ξεφλουδίζοντας τα μανιτάρια. Δεν τα πλένουμε γιατί έχουν την τάση να απορροφούν τα υγρά. Είναι προτιμότερο μετά το ξεφλούδισμα να τα σκουπίσουμε με ένα βρεγμένο πανάκι.
Σε βαθύ σκεύος τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι και μετά προσθέτουμε το σκόρδο και τα μανιτάρια. Τσιγαρίζουμε σε δυνατή φωτιά μέχρι να εξατμιστούν τα υγρά τους. Βάζουμε αλάτι, πιπέρι, ρίγανη αφήνουμε για ακόμα 1' στη φωτιά και έπειτα σερβίρουμε.


Νέο: Δείτε τις συνταγές μας στο κανάλι μας κάνοντας δωρεάν εγγραφή στο  youtube 

  • Share:

You Might Also Like

0 σχόλια