Ταραμοσαλάτα με ψωμί (με άσπρο ταραμά)


Ταραμοσαλάτα με ψωμί (με άσπρο ταραμά)

Yλικά
  • 200 γρ. άσπρος ταραμάς
  • 300 γρ. χθεσινό ψωμί (μόνο ψίχα)
  • 1 1/2 φλ. απαλό ελαιόλαδο
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι
  • χυμός από 2 λεμόνια
Εκτέλεση
Μουσκεύουμε το ψωμί σε νερό και το στύβουμε καλά. Βάζουμε το κρεμμύδι σε μπλέντερ να γίνει πολτός μαζί με το λάδι. Στη συνέχεια προσθέτουμε τον ταραμά, το ψωμί, το χυμό λεμόνι και συνεχίζουμε το χτύπημα μέχρι να γίνει μια ομοιόμορφη κρέμα. Δοκιμάζουμε και ανάλογα πόσο αλμυρή είναι, προσθέτουμε ψωμί ή λεμόνι.

3 σχόλια:

emily είπε...

τι κανουμμ όταν "κοψει"

emily είπε...

πως σωζουμε την κομμενη?

mika είπε...

Καλησπέρα, η ταραμοσαλάτα δεν υπάρχει περίπτωση να κόψει. Πίστεψε με. Δεν έχει αυγό, είναι νηστίσιμη. Δοκίμασε την αν θες. Καλή επιτυχία!!

Δημοσίευση σχολίου