Πανεύκολο ντιπ που μας συντροφεύει τη Σαρακοστή, ο χρόνος που απαιτείται είναι μόνο 5' είναι πεντανόστιμο φτάνει να έχουμε καλό ταραμά
Yλικά
Μουσκεύουμε το ψωμί σε νερό και το στύβουμε καλά. Βάζουμε το κρεμμύδι σε μπλέντερ να γίνει πολτός μαζί με το λάδι. Στη συνέχεια προσθέτουμε τον ταραμά, το ψωμί, το χυμό λεμόνι και συνεχίζουμε το χτύπημα μέχρι να γίνει μια ομοιόμορφη κρέμα. Δοκιμάζουμε και ανάλογα πόσο αλμυρή είναι, προσθέτουμε ψωμί ή λεμόνι.
- 150 γρ. άσπρος ταραμάς
- 300 γρ. χθεσινό ψωμί (μόνο ψίχα)
- 1,5 φλ. απαλό ελαιόλαδο
- 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι
- χυμός από 2 λεμόνια
Μουσκεύουμε το ψωμί σε νερό και το στύβουμε καλά. Βάζουμε το κρεμμύδι σε μπλέντερ να γίνει πολτός μαζί με το λάδι. Στη συνέχεια προσθέτουμε τον ταραμά, το ψωμί, το χυμό λεμόνι και συνεχίζουμε το χτύπημα μέχρι να γίνει μια ομοιόμορφη κρέμα. Δοκιμάζουμε και ανάλογα πόσο αλμυρή είναι, προσθέτουμε ψωμί ή λεμόνι.
3 σχόλια
τι κανουμμ όταν "κοψει"
ΑπάντησηΔιαγραφήπως σωζουμε την κομμενη?
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλησπέρα, η ταραμοσαλάτα δεν υπάρχει περίπτωση να κόψει. Πίστεψε με. Δεν έχει αυγό, είναι νηστίσιμη. Δοκίμασε την αν θες. Καλή επιτυχία!!
ΑπάντησηΔιαγραφή