Ταραμοσαλάτα με ψωμί (με άσπρο ταραμά)

By Σάββας - 9:37 μ.μ.


Ταραμοσαλάτα με ψωμί (με άσπρο ταραμά)

Πανεύκολο ντιπ που μας συντροφεύει τη Σαρακοστή, ο χρόνος που απαιτείται είναι μόνο 5' είναι πεντανόστιμο φτάνει να έχουμε καλό ταραμά

Yλικά
  • 150 γρ. άσπρος ταραμάς
  • 300 γρ. χθεσινό ψωμί (μόνο ψίχα)
  • 1,5 φλ. απαλό ελαιόλαδο
  • 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι
  • χυμός από 2 λεμόνια
Εκτέλεση
Μουσκεύουμε το ψωμί σε νερό και το στύβουμε καλά. Βάζουμε το κρεμμύδι σε μπλέντερ να γίνει πολτός μαζί με το λάδι. Στη συνέχεια προσθέτουμε τον ταραμά, το ψωμί, το χυμό λεμόνι και συνεχίζουμε το χτύπημα μέχρι να γίνει μια ομοιόμορφη κρέμα. Δοκιμάζουμε και ανάλογα πόσο αλμυρή είναι, προσθέτουμε ψωμί ή λεμόνι.

  • Share:

You Might Also Like

3 σχόλια

  1. Καλησπέρα, η ταραμοσαλάτα δεν υπάρχει περίπτωση να κόψει. Πίστεψε με. Δεν έχει αυγό, είναι νηστίσιμη. Δοκίμασε την αν θες. Καλή επιτυχία!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή