Μπεκρή μεζέ με χοιρινό
Υλικά
- 1 κιλό χοιρινό κρέας μικρούς κύβους
- 2 πιπεριές ότι χρώμα θέλουμε σε ροδέλες
- 1 1/2 ποτήρι κόκκινο κρασί
- 1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 σκ σκόρδο ψιλοκομμένο
- 1/2 φλ. ελαιόλαδο
- Αλάτι πιπέρι
- 1 κ γλ. ξερό θυμάρι
Τσιγαρίζουμε το κρέας και μόλις ροδίσει προσθέτουμε το κρεμμύδι, σκόρδο και τις πιπεριές. Όταν μαραθούν ρίχνουμε το κρασί, αλάτι, πιπέρι, θυμάρι, λίγο νερό και αφήνουμε το κρέας να βράσει σε χαμηλή φωτιά περίπου 60' ανακατεύοντας κατά διαστήματα, μέχρι να χυλώσει η σάλτσα.
0 σχόλια