Υλικά
- 8 πιπεριές κόκκινες γλυκές
- 300 γρ. φέτα θρυμματισμένη
- 3 ώριμες ντομάτες τριμμένες
- 1 φλ. ελαιόλαδο
- 1 κ. σ. δυόσμος ξερός
- πιπέρι
Εκτέλεση
Πλένουμε τις πιπεριές, τις ανοίγουμε και καθαρίζουμε τα σπόρια τους. Βάζουμε τη φέτα σε μπολ, ρίχνουμε πιπέρι, λάδι, τον δυόσμο, τις ντομάτες και ανακατεύουμε καλά μέχρι να ενωθούν όλα τα υλικά. Γεμίζουμε κάθε πιπεριά με 2 κουταλιές από το μείγμα μας. Τις τοποθετούμε μέσα σε πυρέξ και τις ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200C περίπου 30'. Σερβίρονται ζεστές ή κρύες. Τέλειο καλοκαιρινό ορεκτικό.
Πλένουμε τις πιπεριές, τις ανοίγουμε και καθαρίζουμε τα σπόρια τους. Βάζουμε τη φέτα σε μπολ, ρίχνουμε πιπέρι, λάδι, τον δυόσμο, τις ντομάτες και ανακατεύουμε καλά μέχρι να ενωθούν όλα τα υλικά. Γεμίζουμε κάθε πιπεριά με 2 κουταλιές από το μείγμα μας. Τις τοποθετούμε μέσα σε πυρέξ και τις ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200C περίπου 30'. Σερβίρονται ζεστές ή κρύες. Τέλειο καλοκαιρινό ορεκτικό.
0 σχόλια