Υλικά
- 1 μαρούλι
- 2 ματσάκια ρόκα
- 1/2 φλ. σταφίδες
- 1 πακέτο κουκουνάρι
- 100 γρ. ξύσματα παρμεζάνας
- 5 κ. σ. λάδι
- 3 κ. σ. ξύδι βαλσαμικο
Εκτέλεση
Πλένουμε καλά την ρόκα και το μαρούλι και τα κόβουμε με το χέρι σε μέτριες λωρίδες. Προσθέτουμε το κουκουνάρι και τις σταφίδες και ανακατεύουμε. Σκορπίζουμε την παρμεζάνα και περιχύνουμε με ελαιόλαδο και ξύδι, ανακατεύουμε και η σαλάτα είναι έτοιμη.
Πλένουμε καλά την ρόκα και το μαρούλι και τα κόβουμε με το χέρι σε μέτριες λωρίδες. Προσθέτουμε το κουκουνάρι και τις σταφίδες και ανακατεύουμε. Σκορπίζουμε την παρμεζάνα και περιχύνουμε με ελαιόλαδο και ξύδι, ανακατεύουμε και η σαλάτα είναι έτοιμη.
- Μπορεί να συνοδεύσει οποιοδήποτε πιάτο, γιατί ο συνδυασμός είναι απολαυστικός, καθώς συνδυάζει αλμυρή και ελαφρώς γλυκιά γεύση.
0 σχόλια