Υλικά
- 500 γρ. άχνη ζάχαρη
- 250 γρ. βούτυρο (όχι μαργαρίνη) σε θερμοκρασία δωματίου
- 3 σταγόνες λεμονιού
- 1/2 λεμόνι το ξύσμα του
Εκτέλεση
Χτυπάμε όλα τα υλικά στο μίξερ μέχρι να αφρατέψουν και να αποκτήσουν όγκο. Η κρέμα βουτύρου για τα σπιτικά μας μπισκότα είναι έτοιμη. Με αυτήν την κρέμα μπορούμε να ενώνουμε δύο κομμάτια μπισκότου. Η βουτυρόκρεμα διατηρείται στο ψυγείο για πάνω από 1 εβδομάδα.
0 σχόλια