- 3 ώριμες ντομάτες τριμμένες
- 2 ξερά κρεμμύδια τριμμένα
- 1,5 - 2 φλ. αλεύρι (περίπου)
- 1 κ. σ . δυόσμος ξερός τριμμένος
- ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
- αλάτι - πιπέρι
Εκτέλεση
Βάζουμε όλα τα υλικά σε μπολ, ανακατεύουμε με κουτάλι και αλατοπιπερώνουμε. Λίγο λίγο ανακατεύοντας, προσθέτουμε και το αλεύρι μέχρι να έχουμε έναν πηχτό χυλό. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και μόλις γίνει καυτό, ρίχνουμε κουταλιές και τους τηγανίζουμε μέχρι να ροδίσουν, περίπου 3' από κάθε πλευρά. Αφήνουμε τους κεφτέδες σε απορροφητικό χαρτί μέχρι να στραγγίσουν και έπειτα τους σερβίρουμε σε πιατέλα.
Βάζουμε όλα τα υλικά σε μπολ, ανακατεύουμε με κουτάλι και αλατοπιπερώνουμε. Λίγο λίγο ανακατεύοντας, προσθέτουμε και το αλεύρι μέχρι να έχουμε έναν πηχτό χυλό. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και μόλις γίνει καυτό, ρίχνουμε κουταλιές και τους τηγανίζουμε μέχρι να ροδίσουν, περίπου 3' από κάθε πλευρά. Αφήνουμε τους κεφτέδες σε απορροφητικό χαρτί μέχρι να στραγγίσουν και έπειτα τους σερβίρουμε σε πιατέλα.
0 σχόλια